featured

Burak Kızılhan:Kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah.

Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan maç sonu sert açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler

Tüm yaşananlara rağmen bu akşam mükemmel oynayan ve galip gelen takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Birkaç gündür oluşturulan gündem, bu maçta yaşananlar, verilen verilmeyen kartlar, ofsaytlar, çizgiler… Bu sisteme yazıklar olsun. Adana Demirspor maçında da benzer bir şekilde haklı bir pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterilmişti. Bu akşam da aynı senaryoyu hep beraber gördük. Herkes için çok açık, net bir pozisyona itiraz eden hocamıza tekrar aynı şekilde kırmızı kart gösterildi. Fenerbahçe’yi yıllardır sistem dışında tutmak isteyen yapıya, yapılara sesleniyorum. Kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah.

Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, Türkiye’nin dört bir yanından Takımımızla beraber olmak için gelen, deplasmanlarda, stadımızda hep beraber olduğumuz camiamızın, taraftarlarımızın haklarını helal etmiyoruz. Daha detaylı açıklamaları, ilave görüşlerimizi önümüzdeki hafta kamuoyuyla paylaşacağız.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

24 Saat Futbol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!