featured

Obradovic Partizan’da iddiası

Avrupa basketbolunun efsane koçlarından Zeljko Obradovic, Sırbistan’dan Kurir gazetesinin haberine göre 3 yıl boyunca Partizan’ın başantrenörü oldu.Haberin detayında; Zeljko Obradovic’in basketbol oynadığı ve ilk başantrenörlük yaptığı Partizan ile tekrar basketbola geri döndüğü belirtildi. Zeljko Obradovic’in çok geniş bir bütçeyle çalışmayacağı da belirtildi.

Partizan Başkanı Ostoja Mijailovic ve Sportif Direktör Zoran Savic’in Partizan’ı Obradovic ile birlikte eski ihtişamlı günlerine geri döndürmek için büyük bir operayon başlatacağı da belirtildi.

Kurir Sport’tan Predrag Gajic’in imzaladığı habere göre; Obradovic ile el sıkışıldı ve önümüzdeki günlerde sadece sözleşmeyi imzalayarak formaliteyi tamamlayacak.

 

Kaynak:Sporx

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

24 Saat Futbol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!