featured

Önder Özen :Pereira zorlanacak

Önder Özen Ntv’de N Futbol’da Fenerbahçe’yi değerlendirdi.

İşte Özen’in açıklamalarından bazıları

Valencia’nın bir santrfor olmadığını biliyoruz ama Fenerbahçe’de oynadığı maçlarda başarılı oldu. İyi bir Copa America geçirdi, iyi maçlar oynadı, dinlenmiştir de, güçlü bir seçenek ancak Fenerbahçe ile ilgili düşüncem şu; Fenerbahçe hiç transfer yapmasaydı da net bir favoriydi, takımı kötü değildi, bayağı iyiydi.

Taraftarları ve kamuoyunu ikna etme şansım yok ancak soru şu; geçen sene santrforların performans dağılımlarına baktığımızda eşitlik görürüz, Cisse az süre, az gol, Samatta az süre, az gol. Bir forvete odaklanılmadı. Bir hücum oyuncusuna ya da kaleciye oyuncu özelinde odaklanmadığı hissedilirse, hem kadronun hem odaklanılmayan oyuncuların performansı sıkıntıya düşer. Kaleci 1. kaleci olduğunu, santrfor da atamasa da önümüzdeki hafta oynayacağını bilecek. Bunu hissettiremezseniz olduğundan kötü görünür.

Sörloth 1. santrfor olduğunu bilmiyor Leipzig’de, dalgalanıyor. Olmo Leipzig’de 1. alternatif olduğunu bilmiyordu, o yüzden Leipzig’de performansı dalgalandı ancak Enrique verdi formayı, başka Olmo gördük.

Caner yönetilmesi zor oyuncudur ama Fenerbahçe için seçilmiş bir teknik adam, profesyonel kadro yönetecek. 2. Lig antrenörü yönetemeyebilir, yönetmesi zor olabilir Caner ama Fenerbahçe için seçilmiş antrenörler için çocuk oyuncağıdır bu oyuncuları yönetmek. Anelka burada yedek kulübesinde oturdu haftalarca, 2 sene sonra Premier Lig gol kralı oldu. Egoysa, onun egosunu konuşmayalım ancak neticede Fenerbahçe böyle karar verdi.

Teknik adam 3’lü formasyonla oynayacağını söylüyor ancak bu takım 3-4-3 için dizayn edilmiş bir takım değildi, bence Pereira bayağı zorlanacak ve zamana ihtiyacı olacak.

ntv

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

24 Saat Futbol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!