featured

Rıdvan Dilmen: Tek kuruş almadım

Rıdvan Dilmen, hakkında çıkan Trt’den yıllık 8,5 milyon TL, aylık 710 bin TL kazanacağı yönünde çıkan iddialara net yanıt verdi.

Süper Lig’de oynanan Antalyaspor – Beşiktaş karşılaşmasını %100 Futbol’da Erbatur Ergenekon ile birlikte değerlendiren Dilmen, TRT’den aldığı iddia edilen maaşa yönelik flaş açıklamalar yaptı.

Dilmen, “TRT’de 3. yılım toplamda. 1 TL para almadım. Almayı da düşünmüyorum. Çünkü ben ekmeğimi yedim çok şükür. Yalanlarla, iftiralarla olmaz. Sözleşmem de yok. Sağ olsunlar beni bu ekranda görmek istediler. Hem kurum, hem vatandaş sağ olsunlar.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

24 Saat Futbol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!