Loading...
2026-23
20:00
logoAlanyaspor
-
logoKocaelispor
-
2026-23
20:00
logoBoluspor
-
logoVanspor FK
-
2026-23
22:00
logoIpswich Town
-
logoNot. Forest
-
2026-23
22:00
logoBolton
-
logoMiddlesbrough
-
2026-23
21:30
logoStuttgart
-
logoM'gladbach
-
2026-23
22:00
logoAlaves
-
logoMalaga
-
2026-23
21:45
logoTorino
-
logoMonza
-
2026-23
21:45
logoBrest
-
logoNice
-
2026-23
21:00
logoGo Ahead
-
logoTelstar
-
featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Buruk:Rakibimiz bizden bir gün önce oynadı.

Buruk:Rakibimiz bizden bir gün önce oynadı.

Okan Buruk Ankaragücü maçı sonrası konuştu.

İşte o açıklamalar

Hiçbir maç kolay değil. Bizim için en büyük zorluk girdiğimiz pozisyonları gole çevirememek ve son paslarda zaman zamna yaptığımız yanlışlar. Bunlar bizi oyun içerisinde fark açmamız gereken dakikalarda bunu yapamamamıza neden oluyor. Bugün de zaman zaman bu şekilde yanlış tercihlerimiz oldu. İlk 30-35 dakika tempomuz yüksekti. Rakibin oyun içine girmesine çok fazla müsade ettik.1-0 geriye düşmemize rağmen üstünlüğü yakaladık. O tempoyu devam ettirmemiz gerekirdi. İkinci yarı rakibe topu fazla verdik. Net bir pozisyon verdik. Bizim de girdiğimiz net pozisyonlar oldu.”

 

“Bu süreç zorlu geçiyor. Dünya Kupası bu anlamda fiziksel olarak aynı formu yakalayamamamızı sağladı. Sakatlıklar, Dünya Kupası’ndan gelen oyuncuların çok az hazırlık maçı oynaması. Fiziksel olarak kendimizi buluyoruz. Bu olumsuzluklar içinde maç kazanmak önemliydi. Maç kazanmaya devam ediyoruz. Galatasaray iyi yolda. Seyircimiz muhteşemdi. Stadı büyük ölçüde doldurdu ve takımına destek verdi. Seyircimiz bizim için itici güç. Galatasaray taraftarı bu sene ülkede en çok stat dolduran taraftar. Galatasaray her zaman bu anlamda bir numara olmaya devam ediyor. Biz de sahada onlar için mücadele edip Galatasaray’ın gücünü sahada ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Saha dışında mücadeleler devam ediyor. Herkesin saha dışında bir mücadelesi var. Biz saha içinde kalıp işimizi yapmaya çalışıyoruz.”

 

Dinlenip hazırlanmamız için dört günlük bir süre var. Rakibimiz bizden bir gün önce oynadı. Onların beş günlük süresi var. Dört günlük süre içinde oynayan oyuncularımızın yenilenmesi olacak. Tekrar maça hazırlanacaklar. Bu maçlara psikolojik anlamda oyuncularımız hazırlar. Fenerbahçe hocası da aynı şeyi söyledi. Bu maçlar çok önemli. İki takım için de üç puan istenen maçlar. Derbi heyecanı ve kazanmak çok önemli. Kazanmak istiyoruz. Kazanmak için orada mücadele edeceğiz. İki takım için de umarım güzel bir karşılaşma olur. İki takımın da kazanmaktan başka bir şey düşüneceğini zannetmiyorum. Umarım güzel bir karşılaşma olur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

24 Saat Futbol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.