Fenerbahçe Opet, Itambé/Minas formasıyla Brezilya Süper Ligi’nde ‘en iyi pasör’ ve ‘en değerli oyuncu’ ödüllerinin sahibi Macris Carneiro’yu transfer etti.
İşte kulüpten yapılan açıklama
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon planlaması çerçevesinde kadrosunu Brezilyalı pasör Macris Carneiro ile güçlendirdi.
Kariyerinde birçok başarıya imza atan ve çok sayıda ödüle layık görülen Brezilya milli takımın pasörü Macris Carneiro, BMG/São Bernardo, São Caetano, EC Pinheiros, Terracap/BRB/Brasília Vôlei ve Itambé/Minas kulüplerinde de forma giydi.
Son sezonda Itambé/Minas formasıyla Güney Amerika Kadınlar Kulüpler Şampiyonası’nda ve Brezilya Süper Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Carneiro, Güney Amerika Kadınlar Kulüpler Şampiyonası’nda “En İyi Pasör” seçilirken, Brezilya Süper Ligi’nde de “En İyi Pasör” ve En Değerli Oyuncu (MVP) seçildi.




